Végzettségek:
ThetaHealing®,

Alap és haladó 

Instruktor és Konzulens
SVT® alap haladó

Pranandi® hetedik mester és utaztató, 

ThetaHealing®, ThetaHealer®, THInK are registered trademark at  www.thetahealing.com

SVT, Prananadi,  ©

2015  |  All Rights Reserved

Figyelem!

Gyógyító és egészségügyi tevékenységet nem végzek. A törvények szerint  Magyarországon, csak orvos gyógyíthat.

Az általam nyújtott szolgáltatás közérzetjavító tevékenységnek minősül!
 

Thetaaid.com ThetaHealing Svt Prananadi

Batyikné Szűcs Zsuzsanna

Kedves Látogató!

Magamról röviden:

Egészségügyi szakközépiskola elvégzése után államigazgatás felsőfokú végzettségel több évtizeden keresztül dolgoztam az államigazgatásban közben elvégeztem a Testnevelési Egyetem edző szakát is.
2005-ben hatalmas fordulatot vett az életem. Mivel kisfiam pici volt  a családom egészségének megőrzésének érdekében felkeltette figyelmemet az energia gyógyítás melynek legnagyobb előnye, hogy gyógyszerek nélkül történik.
 Addigi életemben ez 100%-os fordulat volt, mert az energia nem látszik, kézzel nem fogható vagyis „hiszem ha látom” hitrendszer jócskán próbára tett engem is és  Prananadi – mesteremet is a kételkedéseimmel.
 


A Pránanadi – szimbólumokat használó energiagyógymód, évek alatt a 7. mesteri fokozatot értem el, ezen belül az előző életekben utaztatást is megtanultam.


Mindig szerettem másoknak is segíteni, edzőként is és a pránanadi segítségével, mégis úgy éreztem még tanulnom és fejlődnöm kell. Közelebbi ismeretségbe kerültem egy anyukával aki mellett három évig elsétáltam – Ő profi módon dolgozik a Spirituális Választerápia módszerével.  Megmutatta mire képes a táblázatokkal és ingával dolgozó SVT. Rögtön tudtam, hogy  a következő SVT képzésen már  én is jelen leszek.
A Spirituális Választerápia  segít a tudat alatti blokkok, előző vagy jelen életbeli programok, emlékek, tapasztalatok, hiedelmek akadályozó energiáit Felső Énünk segítségével feloldani, kitisztítani és számunkra megfelelőre, támogatóra átalakítani.

Szorgalmasan gyakoroltam ismerőseimen (engedélyükkel) és rengeteg pozitív visszajelzést kaptam. Az SVT-s anyuka közben a Thetahealing-el ismerkedett meg és meghívott egy konzultációra. 2012-ben még újdonság volt a quantumgyógyítás, pár hónapja került az országba a módszer Nagy Szilvia által. Természetes volt, hogy engem is érdekel, majd elvégeztem még a haladó, ideális testsúly, Game of life képzéseket is.Közben folyamatosan dolgoztam saját blokkjaim oldásán. A több éves eredményes  tevékenységem során sokaknak segítettem megváltoztatni az életminőségét melyek közül néhányat az értékelések között lehet olvasni.

2016-ban sikerült családom segítségével a magamnak kitüzőtt célt elérnem és tanárrá váltam egy Görögországban rendezett Instruktori képzésen melyet Vianna Sibal tartott. 

   

ThetaHealing

Amikor nem érzed jól magad a bőrödben, gondjaid vannak az önszereteteddel és önbecsüléseddel, környezeted alulértékel, rosszul érzed magad munkahelyeden, céljaid elérhetetlennek tűnnek és mindezek már rossz közérzetet, betegséget okoznak .

A Thetahealing segít- megtalálni, feloldani a blokkoló, akadályozó energiákat, érzéseket, emlékeket, félelmeket, ezeket számodra legjobbra átalakítva azonnali változások jöhetnek létre. A testünk képes önmagát meggyógyítani ha az akadályozó energiák feloldódnak.
Szeretek theta-val dolgozni mert azonnali hatást tapasztalok magamon és az ügyfelek részéről is.
  

  

Az egészség megőrzése fontos számomra a mindennapokban is a lélek tisztítása- tisztántartása mellett figyelek a természetes környezetre is.
Évek óta készítek mindennapokban használatos kozmetikumokat - fogkrémet, krémet, testápolót, szappant, napvédőt, mosószert és mindent ami a háztartásban vegyszermentesen használható - természetesen saját gyógynövényekből.

 Az ügyfeleim visszajelzései alapján csodás változások történtek az életükben, melyekre nem számítottak volna, azonnal vagy rövid időn belül.
A visszajelzések és a mindennapok tapasztalatai megerősítenek abban, hogy szükség van a munkámra.


Ha a leírtak alapján bizalmat érzel a módszereim és segítő szándékom felé-készen állsz változni és változtatni életeden merj elindulni tedd meg a lépést és kérj időpontot a konzultációra, szeretettel várom jelentkezésed.